Ένας εύκολος οδηγός για όλα τα πατρόν σουτιέν που προσφέρουμε ώστε αν επιλέξεις το καταλληλότερο για το στήθος αλλά και τη γκαρνταρόμπα σου.

Τι είναι τα σουτιέν χωρίς μπανέλα;

Τα σουτιέν χωρίς μπανέλα είναι σουτιέν που δεν έχουν στήριξη από μπανέλα στο κάτω μέρος του στήθους. Αντ’αυτού, χρησιμοποιούν ελαστικά υλικά και ειδικούς σχεδιασμούς για να προσφέρουν στήριξη στα σημεία που απαιτούνται, χωρίς να περιορίζουν την κίνηση του στήθους. Αυτά τα σουτιέν είναι συνήθως πιο άνετα από τα σουτιέν με μπανέλα, καθώς δεν πιέζουν ή δεν ασκούν πίεση στα πλευρά ή στο κάτω μέρος του στήθους. Τα σουτιέν χωρίς μπανέλα δεν είναι ιδανικά για μεγαλύτερο μέγεθος στήθους καθώς δε μπορούν να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο στήριξης με τα συμβατικά σουτιέν με μπανέλα.

wireless

Τι είναι τα σουτιέν push-up; ποια είναι η διαφορά τους σε σχέση με τα super push-up;

Τα σουτιέν push-up είναι σουτιέν που σχεδιάζονται για να ανυψώνουν και να μαζεύουν το στήθος προς το κέντρο, δημιουργώντας έτσι ένα βαθύ ντεκολτέ και εντυπωσιακό μπούστο. Τα σουτιέν push-up διαθέτουν συνήθως ενίσχυση στις cup τους, ώστε να δίνουν στήριξη και να δημιουργούν ένα κολακευτικό σχήμα στο στήθος, προσθέτοντας ένα μέγεθος στο μπούστο σου.

Από την άλλη πλευρά, τα σουτιέν super push-up είναι σουτιέν που έχουν πιο έντονη ενίσχυση στις cup τους και είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη στήριξη και ανύψωση στο στήθος, προσθέτοντας 2 μεγέθη παραπάνω στο μπούστο σου.

Συνολικά, η διαφορά μεταξύ σουτιέν push-up και super push-up είναι η ένταση της ενίσχυσης στις cup και της ανύψωσης του στήθους. Επιλέγοντας μια ή άλλη επιλογή, μπορείς να επιτύχεις την επιθυμητή γραμμή και στήριξη στο στήθος σου.

push up

Τι είναι τα σουτιέν balconette;

Τα σουτιέν balconette είναι ένα είδος σουτιέν που έχει σχεδιαστεί για να δώσει έμφαση στο πάνω μέρος του στήθους, ενώ το κάτω μέρος του στηρίζεται από τη μπανέλα του σουτιέν. Συνήθως, τα σουτιέν balconette έχουν χαμηλό κόψιμο στο πάνω μέρος των cup, επιτρέποντας στο στήθος να φαίνεται πιο πλήρες και πλατύ. Επιπλέον, συχνά διαθέτουν ρυθμιζόμενες τιράντες για να προσαρμόζονται καλύτερα στο σώμα.

Τα σουτιέν balconette είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να δώσουν έμφαση στο πάνω μέρος του στήθους και να δημιουργήσουν ένα κομψό και σέξι ντεκολτέ. Επίσης, είναι κατάλληλα για ρούχα με χαμηλό κόψιμο στην περιοχή του λαιμού ή των ώμων.

balconette 2

Τι είναι τα πολυμορφικά σουτιέν;

Τα πολυμορφικά σουτιέν είναι σουτιέν που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, προσαρμοζόμενα στις ανάγκες του κάθε στυλ και ρούχου. Συνήθως, αυτά τα σουτιέν έχουν αποσπώμενες τιράντες που μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικές θέσεις, όπως κανονικές τιράντες, χιαστί τιράντες, τιράντες στο λαιμό κλπ. Το πολυμορφικό σουτιέν της Luna Splendida διαθέτει κανονικές και διαφανείς ρυθμιζόμενες τιράντες καθώς και 3 τύπους ρυθμιζόμενης τιράντας για τη πλάτη, από μικροφίρμπρα, διαφανή σιλικόνη και ζώνη που δένει χιαστί στη πλάτη για να καλύψει και τα πιο απαιτητικά outfits.

Τα πολυμορφικά σουτιέν είναι πολύ πρακτικά, καθώς μπορούν να φορεθούν με διάφορα είδη ρούχων και στυλ. Επιπλέον, με αυτά τα σουτιέν δεν χρειάζεται να αγοράζετε διαφορετικά σουτιέν για κάθε είδους ενδυμασίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να επιτύχετε μεγαλύτερη ποικιλία στυλ και επιλογών στην ενδυμασία σας.

multiway

Τι είναι η bralette;

Η bralette είναι ένα είδος σουτιέν που δεν έχει ενίσχυση, ενίοτε δεν έχει καν μπανέλα, και κάποιες φορές δεν έχει καν κλείσιμο στη πλάτη. Η bralette είναι κατασκευασμένη από μαλακά, ελαστικά υφάσματα όπως βαμβάκι, λύκρα, δαντέλα ή τούλι.

Η bralette συνήθως δεν παρέχει την ίδια υποστήριξη με ένα συμβατικό σουτιέν, αλλά προσφέρει μια άνετη εναλλακτική λύση για τις γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν τις μπανέλες και τα πιο «δομημένα» σουτιέν. Επιπλέον, η bralette έχει γίνει δημοφιλής ως στυλιστικό στοιχείο, καθώς συχνά φοριέται ως κομμάτι εμφάνισης, και συχνά αποτελείται από πιο διακοσμητικές δαντέλες στη τιράντα.

Bralette

Τι είναι τα full cup σουτιέν;

Τα full cup σουτιέν είναι σουτιέν που καλύπτουν πλήρως το στήθος και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη. Έχουν μεγάλες cup που καλύπτουν πλήρως το στήθος και επίσης έχουν φαρδιές τιράντες και πλάτη για να παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη.

Τα full cup σουτιέν είναι κατάλληλα για γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, καθώς παρέχουν την απαραίτητη στήριξη και εξισορρόπηση του βάρους του στήθους. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και υλικά, όπως λεπτή δαντέλα, βαμβακερά υφάσματα ή ελαστικά υλικά, για να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των γυναικών.

full cup 2

Τι είναι τα στράπλες σουτιέν;

Τα στράπλες σουτιέν είναι σουτιέν που δεν έχουν τιράντες στους ώμους (στη Luna Splendida πάντα προσφέρουμε αφαιρούμενες τιράντες στα στραπλες σουτιέν και μαγιό μας), αλλά αντίθετα έχουν μια στράπλες λωρίδα που περνά από το κέντρο του στήθους και στη συνέχεια στηρίζει το σουτιέν στην πλάτη. Αυτό καθιστά το σουτιέν κατάλληλο για φορέματα και μπλούζες με ανοιχτούς ώμους και γενικά για κάθε περίσταση όταν οι τιράντες ενός κανονικού σουτιέν θα ήταν ορατές.

Τα στράπλες σουτιέν είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και στυλ, συμπεριλαμβανομένων των push-up, plunge, και balconette στυλ. Επίσης, μπορούν να έχουν διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως δαντέλα ή κεντήματα για να προσθέσουν στυλ στην εμφάνιση.

strapless

Τι είναι τα σουτιέν χωρίς ενίσχυση;

Τα σουτιέν χωρίς ενίσχυση είναι σουτιέν που δεν έχουν αφρώδη cup ή ενίσχυση στο εσωτερικό τους για να αυξήσουν το μέγεθος ή τον όγκο του στήθους. Αντίθετα, προσφέρουν βασική κάλυψη, και συνήθως είναι κατασκευασμένα από απαλά και ελαστικά υλικά όπως βαμβάκι, μικροΐνες, λύκρα και δαντέλα.

Τα σουτιέν χωρίς ενίσχυση είναι κατάλληλα για γυναίκες που δεν επιθυμούν να προσθέσουν όγκο στο στήθος τους, αλλά αντίθετα αναζητούν μια πιο φυσική εμφάνιση και αίσθηση. Επίσης, είναι καλή επιλογή για την καθημερινή χρήση και για δραστηριότητες χαμηλής έντασης όπως το γιόγκα ή το περπάτημα, καθώς παρέχουν απαλή στήριξη χωρίς να περιορίζουν την κίνηση των ώμων.

Στη Luna Splendida προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα σουτιέν χωρίς ενίσχυση για καθημερινές αλλά και σέξυ εμφανίσεις.

unpadded