ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΝΥΧΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟ

Οι συλλογές μόδας της Luna Splendida αποτελούνται από προϊόντα που εξυμνούν τη θηλυκότητα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Τα περισσότερα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται (δαντέλα, ύφασμα, κεντήματα και διακοσμητικά αξεσουάρ) σχεδιάζονται από τα σχεδιαστικά γραφεία της εταιρείας στην Ιταλία έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό για σένα.

Design

Όλα τα εσώρουχα της εταιρείας Luna Splendida που φοράς είναι σχεδιασμένα στην Ιταλία. Το ίδιο σχεδιαστικό γραφείο ακολουθεί την ανάπτυξη τους από το Α ως το Ω έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ύψιστη ποιότητα και εφαρμογή.

Υλικά

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το εσώρουχό σου προέρχονται από του καλύτερους παραγωγούς, υφάσματα, σατέν και δαντέλες made in Italy αλλά και από παντού στο κόσμο. Διαλέγουμε μόνο το καλύτερο για σένα, ώστε να μπορούμε άνετα να πούμε ότι σου προσφέρουμε την ανώτερη ποιότητα που έχει να προσφέρει η αγορά.

Αποστολή

Η αποστολή της Luna Splendida είναι να σου προσφέρει ανώτατης ποιότητας εσώρουχα και μαγιό με μοδάτο και σύγχρονο design σε προσιτές τιμές. Ταυτόχρονα, αποστολή μας είναι να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους εργαζομένους μας, τους οποίους σεβόμαστε και δημιουργούμε το ασφαλέστερο και αποδοτικότερο δυνατό περιβάλλον ώστε να εξελιχθούν και να ευημερήσουν. Τέλος όλα τα παραπάνω τα καταφέρνουμε με σεβασμό στο περιβάλλον και προσφορά στη κοινωνία.

Η ιστορία μας ξεκινάει πριν 26 χρόνια…

1996

Η εταιρεία εσωρούχων Luna ιδρύεται με τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα. Η αναγνώρισή της έρχεται πολύ γρήγορα χάρη στην πολυετή εμπειρία των ιδιοκτητών και την ποτέ άλλοτε στη Ελλάδα, απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και υλικών.

2000

Η Luna ιδρύει τη θυγατρική εταιρεία εσωρούχων Luna Italia, στο Cantu της Ιταλίας, κοντά στο Μιλάνο, την πρωτεύουσα της μόδας.

2002

Η Luna συνεργάζεται με το στούντιο σχεδιασμού Asolo In. Η ιδιοκτήτης και σχεδιάστρια Bernardo Emilia, με μια ομάδα 8 στυλίστων, σχεδιάζουν όλα τα γυναικεία εσώρουχα της Luna μέχρι και σήμερα.


2006

Σχεδιάζουμε το διεθνώς κατοχυρωμένο Miracle by Luna, μια συλλογή γυναικείων εσωρούχων που χρησιμοποιεί το καινοτομικό miracle cup το οποίο προσθέτει 1½ μέγεθος με έναν εντελώς πρωτοφανή και φυσικό τρόπο.

2010

Λανσάρεται η συλλογή γυναικείων εσωρούχων Secret Sense, αόρατη κάτω από τα ρούχα. Χρησιμοποιήσαμε ιταλικό ύφασμα SENSITIVE® το οποίο είναι πολύ μαλακό και φιλικό προς το περιβάλλον.

2014

Η Luna μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Ιταλία, το ιδανικό μέρος για την αναζήτηση καινοτόμων υλικών, σχεδιαστικής έμπνευσης και εμπορικής ανάπτυξης.

2016

Η Luna λανσάρει 2 νέες συλλογές. Τη νυφική συλλογή Honeymoon, την πιο πολυτελή συλλογή εσωρούχων που έχει δημιουργήσει ποτέ η Luna και το νέο Secret, ένα facelift της κλασικής συλλογής γυναικείων εσωρούχων Secret που έχει πουλήσει πάνω από 2.000.000 σουτιέν από το 1998 έως το 2014.

2017

Luna Splendida. Είναι το νέο όνομα της Luna. Μετά από 20 χρόνια, το εικονικό σήμα αλλάζει και μαζί του διαμορφώνεται μια εντελώς νέα εταιρική ταυτότητα, η Luna Splendida. Splendida, το οποίο σημαίνει υπέροχο, φωτεινό στα Ιταλικά δίνει το έναυσμα για μια νέα εποχή Luna. Σχεδιασμένο από το διεθνώς αναγνωρισμένο γραφείο K2 Design, το νέο λογότυπο και ταυτότητα της Luna έχει ήδη μπει στη καρδιά μας λόγω της μοναδικότητας και της κομψότητας του.