Πληρωμή με κάρτα

Οι πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα γίνονται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Stripe. Αφού επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής “κάρτα” και αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε την κάρτα σας για μελλοντική χρήση. Η Luna Splendida δεν αποθηκεύει πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, αλλά αν αποθηκεύσετε την κάρτα σας, τα στοιχεία της θα αποθηκευτούν στο υψίστης ασφαλείας τραπεζικό σύστημα της Stripe.

Πληρωμή με PayPal

Επιλέγοντας την πληρωμή με PayPal και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal, της μεγαλύτερης διαδικτυακής τράπεζας στο κόσμο. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να εισέλθετε με τον λογαριασμό σας στην PayPal για γρήγορη πληρωμή. Η Luna Splendida δεν αποθηκεύει πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας.

Ασφάλεια προσωπικών σας δεδομένων

Στη Luna Splendida χρησιμοποιούμε την ισχυρότερη δυνατή κρυπτογράφιση 2048-bit από την είσοδο έως και την έξοδο σας από το site μας. Αυτό σημαίνει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά αφού οποιοδήποτε πεδίο ή φόρμα συμπληρώσετε (όπως διευθύνσεις, ονοματεπώνυμα, τηλέφωνο κλπ.) κρυπτογραφείται πριν μας αποσταλεί. Η Luna Splendida σε καμία από τις περιπτώσεις δεν τηρεί προσωπικά στοιχεία όπως αριθμούς ή άλλα στοιχεία κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής και αριθμούς λογαριασμών.