ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένα επιπρόσθετο κόστος αντικαταβολής. Η αποστολή γίνεται εντός μιας εργάσιμης μέρας ενώ η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών για την ηπειρωτική και εντός 4 εργάσιμων ημερών για τη νησιωτική Ελλάδα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι αλλαγές είναι δωρεάν και μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 30 ημερολογιακών ημερών. Τα μεταφορικά έξοδα για τις αλλαγές είναι επίσης δωρεάν και για την επιστροφή τους στην Luna Splendida αλλά και για την εκ νέου αποστολή τους σε εσάς. Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αλλαγή σας θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως αυτή κρίνεται από τον ποιοτικό μας έλεγχο. Μαζί με το/τα προϊόντα πρέπει να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς και τη φόρμα αλλαγής συμπληρωμένη. Καλέστε τα ΕΛΤΑ courier ή τη Speedex και ζητήστε την παραλαβή δέματος από το χώρο σας. Μην ξεχάσετε κατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορέα να αναφέρετε πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη. Προσοχή, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει μόνο με τα ΕΛΤΑ courier ή Speedex, διαφορετικά θα χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η επιστροφή σας θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως αυτή κρίνεται από τον ποιοτικό μας έλεγχο. Μαζί με το/τα προϊόντα πρέπει να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς και τη φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη, όπως και να δηλώσετε τι επιθυμείτε, επιστροφή χρημάτων ή πίστωση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, συμπληρώνετε επίσης τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θέλετε να κατατεθεί το ποσό της αξίας των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθείτε με μεταφορικά έξοδα αξίας 2,5€ ενώ τα τραπεζικά έξοδα, εάν προκύπτουν, επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου εσάς. Σε περίπτωση που επιλέξετε πίστωση, η αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας στο e-shop μας, ούτως ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας. Η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο με ΕΛΤΑ courier ή Speedex. Στην περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί με διαφορετική εταιρεία, το κόστος επιβαρύνει τον αποστολέα και αφαιρείται από το επιστρεφόμενο ποσό. Στα σλιπ, καθαρά για λόγους υγιεινής, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ για αυτό παρακαλούμε να επιλέξετε με προσοχή το σωστό νούμερο που επιθυμείτε με βάση αυτό που φοράτε συνήθως. Στα μαγιό γίνονται επιστροφές μόνο εφόσον δεν έχει αφαιρεθεί η προστατευτική ζελατίνα υγιεινής.

Για αγορές μέσω BoxNow, μπορείτε να δρομολογήσετε τις επιστροφές σας μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: Επιστροφές BoxNow

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μέθοδος Αντικαταβολής.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας στον courier. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με τη χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Stripe” , μία απο τις μεγαλύτερες και ασφαλέστερες πλατφόρμες online πληρωμών στον κόσμο. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφιση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφισης AES-256. Η κρυπτογράφιση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Αποθήκευση καρτών. Σε περίπτωση που επιλεχθεί η αποθήκευση της κάρτας σας για μελλοντικές πληρωμής, τα στοιχεία αποθηκεύονται στους υψίστης ασφαλείας servers της Stripe και όχι στη Luna Splendida. Έτσι εγγυόμαστε την ασφάλεια των στοιχείων σας με την υποστήριξη μια εκ των ασφαλέστερων εταιρειών πληρωμής στο κόσμο.

Πληρωμή μέσω PayPal.

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.