Privacy Policy

General Data Protection

You are currently visiting the website www.lunasplendida.com and we are thankful for that. In this page, we are going to inform you about the handling of your personal data when using our website.

If you have any questions/statements/suggestions to make regarding this subject, please contact us at support@lunasplendida.gr.

We remind you that you are able to request at any moment the change/deletion or further editing of your personal data, in accordance with the applicable regulation about the protection of personal data (GDPR).

Ι. INTRODUCTION

Responsible for the processing of your data on this website within the confines of the General Data Protection Regulation (GDPR), is the private company «Sun Princess ΙΚΕ», Salaminos 4, Likovrisi 14123 Athens, Greece (Social Security Number: 800835773 / Tax Office: Nea Ionia) (henceforth «Luna Splendida» or «Company»).

This Privacy Policy of Personal Data (henceforth «Privacy Policy» or «PPPD») has been established in order to inform you about the policy of our Company regarding the personal data that you provide us, thus notifying you about the purpose of processing them, the recipient categories as well as the procedures you can pursue in order to exert your legal rights.

Επομένως η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους όρους της παρούσας ανακοίνωσης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας.

Therefore, the handling and protection of your personal data are regulated by the terms of this notice as well as the relevant ordinance of the Greek and International law about the protection of individuals from the processing of their personal data. Any prospective change to the above regulatory framework will be the subject of this circumstance.

ΙΙ. PRIVACY POLICY OF PERSONAL DATA

1.  PERSONAL DATA DEFINITION

Προσωπικά Δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων, ήτοι κάθε φυσικού προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τέτοια στοιχεία αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης και φύλο του μέλους, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα όνομα μέλους, κωδικός πρόσβασης και διεύθυνση IP. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, όπως ισχύουν και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

Personal Data is any kind of information that refers to the data subject, that is, any natural person to whom the data can relate and whose identity is known or can be ascertained. Such elements are, for example, the name, address, date of birth and gender of the member, mobile phone number, e-mail address as well as usage data, such as membership name, password and IP address. (Law 2742/1997, Law 3471/2006, as well as the relevant ordinance.)

2. PERSONAL DATA THAT WE COLLECT

Κατά την επίσκεψή σας στο Δικτυακό τόπο και Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και προκειμένου α) να εγγραφείτε ως μέλος στο lunasplendida.com και να ανοίξετε Λογαριασμό, β) να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Newsletter του lunasplendida.com, γ) να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε τόσο για τυχόν παραγγελίες σας όσο και για νέα προϊόντα μας. Ακόμα, για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με το νόμο και τους Γενικούς Όρους Χρήσης είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όπως ενδεικτικά όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, ημερομηνία γέννησης, φύλλο, αριθμός τηλεφώνου, στοιχεία πιστωτικής κάρτας κλπ.)

Ειδικότερα για την περιήγησή σας στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε σας ζητείται από το lunasplendida.com κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Συλλέγουμε τα παρακάτω στοιχεία από εσάς, τα οποία εσείς μας χορηγείτε οικειοθελώς για το σκοπό της εγγραφής σας ως μέλος στο lunasplendida.com και τη δημιουργία Λογαριασμού:

Όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, φύλο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και κωδικό πρόσβασης (password).

During your visit at our website and online shop and in order to (a) sign up as a member at www.lunasplendida.com and create an account, (b) sign up at the Newsletter of www.lunasplendida.com (c) ensure the ability to contact you about any product orders you might have requested, you may be asked to enter information pertained to you, such as first name, last name, shipping address, phone number, date of birth, gender, email and password. If you want to exert any of your rights written by the law or in our terms of use you may also need to provide us your personal data, such as first name, last name, gender, phone number, credit card details, etc.

During your browsing, you will not be asked for any of the data described above. We only collect the data which you voluntarily provide us for the purpose of signing up and creating an account.

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε αγορά προϊόντων σας από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα που πρέπει να μας χορηγήσετε είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο συνήθως κινητό ή και σταθερό, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση χρέωσης και διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας το lunasplendida.com διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει τον αριθμό της ταυτότητας σας (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας).

The necessary information to purchase products from our online shop, which you need to provide us, is your name, phone or home number, address (street, city, zip code), billing address and the shipping address of the order. In case the payment is done through a debit/credit card, lunasplendida.com reserves the right to request your identification number (to ensure nonrepudiation).

Επίσης για την εγγραφή σας στην υπηρεσία Newsletter της Εταιρείας μας με σκοπό την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών δελτίων για την Εταιρεία μας και τα προϊόντα/ υπηρεσίες της, τυχόν προσφορές κτλ, ζητάμε να μας χορηγήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email).

In addition, when you wish to sign up to our Newsletter service, for the purpose of sending you the latest news about our products (eg offers etc.), we request the provision of your email address

Επιπλέον για την αποστολή σε εσάς σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS, καθώς και μηνυμάτων μέσω διαφόρων εφαρμογών του κινητού τηλεφώνου με ενημερωτικά δελτία για την Εταιρεία και τα προϊόντα/ υπηρεσίες της, σας ζητάμε να μας χορηγήσετε το αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Furthermore, in case you wish to receive SMS messages or any kind of information through phone applications, for the purpose of learning the news about our Company’s products or services, you may need to provide us with your phone number.

3. PURPOSE OF PERSONAL DATA PROCESSING

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.lunasplendida.com, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας με εμάς, την επικοινωνία μαζί σας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας για την οποία τα χορηγείτε καθώς και για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών – πληροφοριών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

The personal data you declare anywhere through the pages and services of our website www.lunasplendida.com, are solely intended for the purposes of: The transactions between us, the communication between us, the improvement of our provided services, to ensure the correspondence of the service for which you grant them, as well as for statistical purposes and the improvement of our information services. The personal data you provide us are not allowed to be used by any third party member (except when requested by the law to the competent authorities), without complying with the provisions of Law 2472/97 referring to the protection against the processing of personal data, as it applies each time.

Το lunasplendida.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του lunasplendida.com τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Ειδικότερα τα στοιχεία μέλος (στοιχεία του Λογαριασμού Μέλους) διατηρούνται στους server του lunasplendida.com έως ότου ο πελάτης ζητήσει την διαγραφή τους.

Lunasplendida.com operates in accordance with the applicable Greek and Communal law and keeps your personal data secure for as long as you are registered within a service of lunasplendida.com. Your personal data will be automatically deleted after, for any reason, the transactional relationship between us is terminated. In particular, member data (data used for a membership account) are kept on the lunasplendida.com secured servers until the client requests their deletion.

Συνοπτικά, ζητάμε ΜΟΝΟ όσες πληροφορίες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Briefly, we request ONLY the information needed in order to provide you with a special shopping experience: Punctual delivery of the products you bought, secure payment of your order and personalized service based on your needs and preferences.

 

Η Luna Splendida και η ιστοσελίδα lunasplendida.com συνεργάζονται με “τρίτους” ώστε να προσφέρουν επιπλέον επιλογές και υπηρεσίες προς εσάς. Αναλυτικά αυτοί οι τρίτοι είναι:

Luna Splendida and www.lunasplendida.com collaborates with “third party members” in order to provide you with additional options and services. These third party members are:

 

Company name Product/Service Data collected Why we collect it
Google Inc. Google Analytics (anonymously) Ημερομηνία και ώρα επίσκεψης, διάρκεια και σελίδες που επισκεφτήκατε, ενέργειες όπως εγγραφή στο newsletter ή προσθήκη στο καλάθι ή ολοκλήρωση παραγγελίας, τοποθεσία αν δίνεται,αφετηρία (από ποιο site μας επισκεφτήκατε)

Date and time of visit, pages you visited and the duration, actions taken like signing up to our newsletter, items you added to the cart or completion of an order, location (if provided) as well as which site you used to visit us.

All your data are saved by Google.

Συλλέγουμε ανώνυμα  (δηλαδή δε μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε) αυτά τα δεδομένα ώστε:

  • Να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας, κοιτώντας που δυσκολεύεστε  να περιηγηθείτε ή να εντοπίσουμε δικά μας λάθη.
  • Να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, κοιτώντας ποια προϊόντα προτιμάτε, ποιες κατηγορίες σας ενδιαφέρουν πιο πολύ.
  • Να έχουμε στατιστικά στοιχεία για τις προωθητικές μας ενέργειες. Αυτό βοηθά ώστε η εταιρεία να μη σπαταλά πόρους σε διαφημίσεις που δεν ενδιαφέρουν ή σε κοινό που δεν ενδιαφέρεται.

We collect this data anonymously (which means we can not identify you) in order to:

  • Improve the operation of our website, by looking at which pages you found difficulty navigating or to spot any possible mistakes.
  • Improve our products, by looking at which products you prefer or which product categories you are more interested in.
  • Obtain statistical information about our promotional activities. This helps our company not to waste resources on ads that are not interesting or ads referring to an audience that is not interested.
Google Inc. Adwords All the data that Google Analytics collect. Ότι ισχύει και στο Google Analytics επιπλέον μας βοηθά να σας προωθούμε μόνο διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν με βάση τα προϊόντα που επισκεφτήκατε. Μπορούμε να προσωποποιήσουμε, πάντα ανώνυμα τις προωθητικές ενέργειές μας έτσι ώστε για παράδειγμα, αντί να βλέπετε μια γενική διαφήμιση που μπορεί να σας είναι και ενοχλητική, να βλέπετε μια διαφήμιση για ένα προϊόν που προσθέσατε στο καλάθι σας.

The use of Google Analytics helps us promote ads that are more likely to interest you, based on the product pages you have visited. We can (anonymously) personalize our promotional activities in a way that, instead of promoting you an ad of a product completely irrelevant to your preferences, we promote you a product that, for example, you have added to your cart but never completed the purchase.

Facebook Pixel (only collects data between lunasplendida.com and facebook.com) All the data of Google Analytics plus the anonymous connection between your Facebook account and your Luna Splendida account. For the same reason we collect them for Google Adwords. In addition,  the connection between your Facebook account and your account at lunasplendida.com helps you complete your orders much faster because it allows you to sign in with your favorite social media. Επιπλέον η σύνδεση μεταξύ του λογαριασμού σας στο Facebook και της ιστοσελίδας lunasplendida.com σας βοηθά να ολοκληρώνετε τις αγορές σας πολύ γρήγορα αφού συνδέεστε με τον λογαριασμό σας στο αγαπημένο σας Social Media.
MailChimp Email Our Company uses an email service provider, that collects your personal data in order to identify you. More specifically, it collects your name and email when signing up to our Newsletter. When you order something, it collects your first name, last name, shipping address, email, products bought as well as the total amount of the order. In case you browse or open a link provided by our Newsletter then your following navigation to our website is going to be recorded.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πάροχο email (email service provider) που συλλέγει προσωπικά δεδομένα σας που δίνεται να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας. Συγκεκριμένα συλλέγει το όνομα και το email σε περίπτωση εγγραφής στο newsletter. Σε περίπτωση παραγγελίας σας, συλλέγει όνομα, επίθετο, διεύθυνση, email, προϊόντα και ποσό παραγγελίας. Σε περίπτωση παρακολούθησης ή και ανοίγματος ενός link σε newsletter τότε καταγράφονται οι επόμενες κινήσεις στην ιστοσελίδα μας.

Συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα ώστε να μπορούμε να μετράμε την αποδοτικότητα των newsletter που στέλνουμε (όπως πόσοι άνοιξαν το newsletter, πόσοι έκαναν κλικ σε κάποιο σύνδεσμο, πόσοι αγόρασαν). Τα δεδομένα που συλλέγουμε σας ταυτοποιούν ως χρήστη γι αυτό και δίνουμε την ύψιστη προτεραιότητα σε συνεργασία με την εταιρεία Mailchimp ώστε αυτά τα δεδομένα να είναι ασφαλή. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να διαγραφείτε απο τη λίστα των αποδεκτών των newsletter χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε email.

 

We collect this data so that we can measure the efficiency of the newsletter we send (e.g. how many newsletters have been opened, how many clicked on a link, how many bought a product). The data we collect identifies you as a user, so it’s our highest priority in cooperation with Mailchimp to ensure that this data is secure. In any case, you can unsubscribe from the list of newsletter recipients using the link at the bottom of each email.

 

Για τη διαγραφή σας από τις παραπάνω υπηρεσίες συνήθως αρκεί να καθαρίσετε τα cookies (δείτε εδώ τι είναι τα cookies) από τον υπολογιστή σας. Αν επιθυμείτε ολική διαγραφή κάθε δεδομένου που κατέχει η εταιρεία μας για εσάς, παρακαλώ γράψτε μας ένα email στο support@lunasplendida.gr .

For your deletion from all of the services above, clearing the cookies from your computer is usually enough (what are cookies?). If you wish to delete all the data you have ever given us through your navigation to our website, please send us an email at support@lunasplendida.gr.

4. DATA RECEIVERS AND PURPOSE OF TRANSMISSION

We may transmit your personal information to our agents and/or subcontractors for the purpose of supporting, promoting and executing your transactional relationship with us, but always under conditions that ensure that your personal data is not tampered with, other than the purpose of the transmission in accordance with the above.

For example, we reserve the right, for the purposes above, to forward your personal data to:

  • The shipping companies mentioned in our Terms of Use and on our Website in order to send to you any products that you might have purchased from our Online Shop,
  • For the completion of a processing order from our online shop using credit/debit card, your personal information may be forwarded to third parties – natural or legal persons – in order to process the payment on your behalf.

We inform and assure you, that the above recipient categories that have access to your personal data are processing them on our behalf, therefore they do not process your data beyond the above purposes of transmission.

In any case, the employees of www.lunasplendida.com who have access to your personal data are specific and the unauthorized access to your personal data is prohibited. Any reasonable measure to secure your data has already been taken.

Lunasplendida.com will never sell, transmit or disclose any personal information of the visitors/users that visit the website to third party members, with the only exception of the competent authorities, for the application of relevant legal dictates.

The data we keep in our files may be transmitted to the competent judicial, police and other administrative authorities after their legitimate request and in accordance with the applicable laws. In addition, in the event of a legal provision, authorized mandate or official preliminary examination, lunasplendida.com reserves the right to place the relevant information at the disposal of the corresponding authority without further delay.

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία του lunasplendida.com και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων.

All of the website’s design, texts, graphics, its selection and configuration, are considered copyright of lunasplendida.com, reserving all the relevant rights.

5. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας μας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του lunasplendida.com  συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ειδικότερα:

Εισαγωγή Λογαριασμού: Εάν εισάγετε στο Λογαριασμό μέλους πληροφορίες λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης σας, τότε συναινείτε ότι το lunasplendida.com  θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές τελών προς το εσάς, σε περίπτωση ασκήσεως από εσάς του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των Όρων Χρήσης και του Νόμου.

Χρήση για διαφημιστικούς σκοπούς: Συμφωνείτε ότι το lunasplendida.com θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για ενέργειες μάρκετινγκ, όπως π.χ. την αποστολή email με γενικές πληροφορίες ή διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Εφόσον το επιθυμείτε, το lunasplendida.com  θα παραιτηθεί από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα ακολουθήσετε τις διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα των εγγεγραμμένων μελών που λαμβάνουν τα ενημερωτικά μας δελτία που σας παρέχουμε . Το μέλος μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποστείλει ένα σχετικό email στο support@lunasplendida.gr ή να ρυθμίσει ανάλογα στον λογαριασμό μέλους του τη λειτουργία αποστολής ενημερωτικού δελτίου ή να κάνει διαγραφή ακολουθώντας τις διαδικασίες που ορίζονται σε κάθε ενημερωτικού τύπου email που λαμβάνει από εμάς.

5. CONSENT OF THE USER

By conducting any of your transactions and using any of our Services in accordance with the Terms of Use of lunasplendida.com, you consent to this Privacy Policy and in particular:

Εισαγωγή Λογαριασμού: Εάν εισάγετε στο Λογαριασμό μέλους πληροφορίες λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης σας, τότε συναινείτε ότι το lunasplendida.com  θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές τελών προς το εσάς, σε περίπτωση ασκήσεως από εσάς του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των Όρων Χρήσης και του Νόμου.

Account input: If you import any information about your savings bank account to your lunasplendida.com membership account, then you consent that lunasplendida.com may use this information for any potential refunds to you in case you exercise your right of withdrawal under the provisions of our Terms of Use and the Law.

Use for promotional purposes: You consent that lunasplendida.com will process and use your personal data for marketing activities, such as sending an email with general information about the company or advertising (newsletters) regarding its products and services. If you wish, lunasplendida.com will resign from using your personal data for promotional purposes, provided however that you follow the deletion procedures from the list of registered members that receive our newsletters. The member may at any time send a relevant email to support@lunasplendida.gr, adjust the newsletter service through his/her membership account or completely delete the newsletter service by following the procedure written at the bottom of any email he/she receives from us.

Επεξεργασία αναφορικά με απατηλές πράξεις: Συμφωνείτε ότι σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, το lunasplendida.com θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει εκείνα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη, όπως και τη διακοπή προσφορών που δημιουργήθηκαν με δόλιο σκοπό καθώς και τα στοιχεία κάθε άλλης παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης του lunasplendida.com.

Διαβίβαση σε περίπτωση νόμιμης διάταξης/ Διαβίβαση σε υπηρεσίες ελλείψει νόμιμης διάταξης: Καθώς η διαβίβαση δεδομένων δεν επιτρέπεται βάσει νόμου, συναινείτε στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων

Processing for fraudulent acts: You agree that in the event of the existence of reasonable facts, and if the circumstances so require, lunasplendida.com will have the right to collect, process and use those data which are necessary for disclosure, as well as the termination of bids created for fraudulent cause and the data of any other illegal or unconventional use of lunasplendida.com.

Transmission in case of legal provision / Transmission to authorities in the absence of a legal provision: As data transmission is not permitted by law, you consent to the transmission of your personal data to law enforcement and supervisory authorities for the necessary protection against risks to government and public security as well as the prosecution of criminal offenses.

6. TRANSPORT AND STORAGE OF PERSONAL DATA

Η μεταφορά των δεδομένων σας γίνεται με κρυπτογράφηση SSL 2048-bit. Την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων εγγυάται η εταιρεία COMODO CA .Ltd με εγγύηση έως 10.000€ σε περίπτωση υποκλοπής των στοιχείων σας και δημιουργίας υλικών ζημιών.
Το lunasplendida.com δεν αποθηκεύει και δεν ελέγχει τα δεδομένα πιστωτικών καρτών. Αφού επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας (ALPHA BANK) όπου θα ολοκληρώνετε τη πληρωμή με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας.

Your data is transferred with 2048-bit SSL encryption. The secure transfer of your personal data is guaranteed by COMODO CA.Ltd with a guarantee of up to € 10.000 in the event of your data being tampered with and causing material damage.
Lunasplendida.com does not store or control your credit card data. After selecting payment through credit/debit card, you will be transferred to a safe bank environment (ALPHA BANK) where you will complete the payment by entering your card details.

7. UPDATE AND DELETION RIGHTS

Έχετε, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

You own, within the framework of the privacy and telecommunication legislation, the right to information and objection provided for in Articles 11 to 13 of Law 2472/1997.

Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης (συμπεριλαμβανομένης διόρθωσης) σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Για το σκοπό αυτό τυχόν αίτημά του θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς το lunasplendida.com στο email: support@lunasplendida.gr.

In any case, you have the right to access and objection (including correction) of any personal data that is relevant to you and are processed by us in accordance with this Policy. For this purpose, any request of the above must be addressed in writing form to lunasplendida.com at the email support@lunasplendida.gr.