Προσωπικά Δεδομένα

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.lunasplendida.com/el/epikoinonia

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορείτε να ζητάτε την ενημέρωση ή και τη διαγραφή ή την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Είμαστε η Ιταλική Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, με την επωνυμία «LUNA ITALIA SRL» που εδρεύει στην οδό  Legnone, 7, 22063, Cantù (CO), (P.IVA/ΑΦΜ: ΙΤ02496720133) και εκμεταλλεύεται στην Ελλάδα η Ελληνική Εταιρεία εμπορίου εσωρούχων με την επωνυμία «Sun Princess ΙΚΕ», η οποία εδρεύει στην Σαλαμίνος 4, 14123, Λυκόβρυση (ΑΦΜ: 800835773 / Δ.Ο.Υ Αμαρουσίου) (εφεξής η «Luna Splendida» ή η «Εταιρεία»).

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή «ΠΠΠΔ») έχει θεσπιστεί από εμάς με σκοπό να σας ενημερώσουμε για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών, και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Επομένως η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους όρους της παρούσας ανακοίνωσης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας.

ΙΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1.  ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προσωπικά Δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων, ήτοι κάθε φυσικού προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τέτοια στοιχεία αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης και φύλο του μέλους, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα όνομα μέλους, κωδικός πρόσβασης και διεύθυνση IP. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, όπως ισχύουν και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Κατά την επίσκεψή σας στο Δικτυακό τόπο και Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και προκειμένου α) να εγγραφείτε ως μέλος στο lunasplendida.com και να ανοίξετε Λογαριασμό, β) να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Newsletter του lunasplendida.com, γ) να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε τόσο για τυχόν παραγγελίες σας όσο και για νέα προϊόντα μας. Ακόμα, για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με το νόμο και τους Γενικούς Όρους Χρήσης είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όπως ενδεικτικά όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, ημερομηνία γέννησης, φύλλο, αριθμός τηλεφώνου, στοιχεία πιστωτικής κάρτας κλπ.)

Ειδικότερα για την περιήγησή σας στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε σας ζητείται από το lunasplendida.com κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Συλλέγουμε τα παρακάτω στοιχεία από εσάς, τα οποία εσείς μας χορηγείτε οικειοθελώς για το σκοπό της εγγραφής σας ως μέλος στο lunasplendida.com και τη δημιουργία Λογαριασμού:

Όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, φύλο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και κωδικό πρόσβασης (password).

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε αγορά προϊόντων σας από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα που πρέπει να μας χορηγήσετε είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο συνήθως κινητό ή και σταθερό, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση χρέωσης και διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας το lunasplendida.com διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει τον αριθμό της ταυτότητας σας (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας).

Επίσης για την εγγραφή σας στην υπηρεσία Newsletter της Εταιρείας μας με σκοπό την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών δελτίων για την Εταιρεία μας και τα προϊόντα/ υπηρεσίες της, τυχόν προσφορές κτλ, ζητάμε να μας χορηγήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email).

Επιπλέον για την αποστολή σε εσάς σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS, καθώς και μηνυμάτων μέσω διαφόρων εφαρμογών του κινητού τηλεφώνου με ενημερωτικά δελτία για την Εταιρεία και τα προϊόντα/ υπηρεσίες της, σας ζητάμε να μας χορηγήσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

3. ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.lunasplendida.com, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας με εμάς, την επικοινωνία μαζί σας, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας για την οποία τα χορηγείτε καθώς και για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών – πληροφοριών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το lunasplendida.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του lunasplendida.com τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Ειδικότερα τα στοιχεία μέλος (στοιχεία του Λογαριασμού Μέλους) διατηρούνται στους server του lunasplendida.com έως ότου ο πελάτης ζητήσει την διαγραφή τους.

Συνοπτικά, ζητάμε ΜΟΝΟ όσες πληροφορίες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

 

Η Luna Splendida και η ιστοσελίδα lunasplendida.com συνεργάζονται με “τρίτους” ώστε να προσφέρουν επιπλέον επιλογές και υπηρεσίες προς εσάς. Αναλυτικά αυτοί οι τρίτοι είναι:

 

Εταιρεία Προϊόν Δεδομένα που συλλέγονται Γιατί τα συλλέγουμε
Google Inc. Google Analytics (ανώνυμα) Ημερομηνία και ώρα επίσκεψης, διάρκεια και σελίδες που επισκεφτήκατε, ενέργειες όπως εγγραφή στο newsletter ή προσθήκη στο καλάθι ή ολοκλήρωση παραγγελίας, τοποθεσία αν δίνεται,αφετηρία (από ποιο site μας επισκεφτήκατε)

Όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται απο τη Google.

Συλλέγουμε ανώνυμα  (δηλαδή δε μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε) αυτά τα δεδομένα ώστε:

  • Να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας, κοιτώντας που δυσκολεύεστε  να περιηγηθείτε ή να εντοπίσουμε δικά μας λάθη.
  • Να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, κοιτώντας ποια προϊόντα προτιμάτε, ποιες κατηγορίες σας ενδιαφέρουν πιο πολύ.
  • Να έχουμε στατιστικά στοιχεία για τις προωθητικές μας ενέργειες. Αυτό βοηθά ώστε η εταιρεία να μη σπαταλά πόρους σε διαφημίσεις που δεν ενδιαφέρουν ή σε κοινό που δεν ενδιαφέρεται.
Google Inc. Adwords Όλα τα δεδομένα του Google Analytics. Ότι ισχύει και στο Google Analytics επιπλέον μας βοηθά να σας προωθούμε μόνο διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν με βάση τα προϊόντα που επισκεφτήκατε. Μπορούμε να προσωποποιήσουμε, πάντα ανώνυμα τις προωθητικές ενέργειές μας έτσι ώστε για παράδειγμα, αντί να βλέπετε μια γενική διαφήμιση που μπορεί να σας είναι και ενοχλητική, να βλέπετε μια διαφήμιση για ένα προϊόν που προσθέσατε στο καλάθι σας.
Facebook Pixel (συλλέγει μόνο μεταξύ lunasplendida.com και facebook.com) Όλα τα δεδομένα του Google Analytics και επιπλέον ανώνυμη σύνδεση προσωπικού λογαριασμού Facebook με το λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας. Ότι ισχύει και στο Google Adwords, Επιπλέον η σύνδεση μεταξύ του λογαριασμού σας στο Facebook και της ιστοσελίδας lunasplendida.com σας βοηθά να ολοκληρώνετε τις αγορές σας πολύ γρήγορα αφού συνδέεστε με τον λογαριασμό σας στο αγαπημένο σας Social Media.
Mailchimp Email Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πάροχο email (email service provider) που συλλέγει προσωπικά δεδομένα σας που δίνεται να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας. Συγκεκριμένα συλλέγει το όνομα και το email σε περίπτωση εγγραφής στο newsletter. Σε περίπτωση παραγγελίας σας, συλλέγει όνομα, επίθετο, διεύθυνση, email, προϊόντα και ποσό παραγγελίας. Σε περίπτωση παρακολούθησης ή και ανοίγματος ενός link σε newsletter τότε καταγράφονται οι επόμενες κινήσεις στην ιστοσελίδα μας. Συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα ώστε να μπορούμε να μετράμε την αποδοτικότητα των newsletter που στέλνουμε (όπως πόσοι άνοιξαν το newsletter, πόσοι έκαναν κλικ σε κάποιο σύνδεσμο, πόσοι αγόρασαν). Τα δεδομένα που συλλέγουμε σας ταυτοποιούν ως χρήστη γι αυτό και δίνουμε την ύψιστη προτεραιότητα σε συνεργασία με την εταιρεία Mailchimp ώστε αυτά τα δεδομένα να είναι ασφαλή. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να διαγραφείτε απο τη λίστα των αποδεκτών των newsletter χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε email.

Για τη διαγραφή σας από τις παραπάνω υπηρεσίες συνήθως αρκεί να καθαρίσετε τα cookies (δείτε εδώ τι είναι τα cookies) από τον υπολογιστή σας. Αν επιθυμείτε ολική διαγραφή κάθε δεδομένου που κατέχει η εταιρεία μας για εσάς, παρακαλώ γράψτε μας ένα email στο support@lunasplendida.gr .

4. ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ

Δυνάμεθα να διαβιβάσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους μας με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα ανωτέρω. Για παράδειγμα διατηρούμε το δικαίωμα όπως για τους ανωτέρω σκοπούς διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις εταιρείες μεταφορικές που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης και στο Δικτυακό μας τόπο για την αποστολή σε εσάς των προϊόντων σας που έχετε αγοράσει από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε παρόχους πιστωτικών/χρεωστικών καρτών για την επεξεργασία μιας πληρωμής εκ μέρους σας συνεπεία αγοράς σας από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε τρίτους – φυσικά ή νομικά πρόσωπα – που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό μας υπηρεσίες προώθησης και marketing τόσο της επιχείρησής μας όσο και των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, ή σε τρίτους συνεργάτες μας οι οποίοι μας παρέχουν τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας-hosting και τεχνικής υποστήριξης. Ενημερώνουμε ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα ως τέτοιοι δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης.

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του lunasplendida.com που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

To lunasplendida.com δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού της τόπου σε τρίτους, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, το lunasplendida.com έχει το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία του lunasplendida.com και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων.

5. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας μας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του lunasplendida.com  συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ειδικότερα:

Εισαγωγή Λογαριασμού: Εάν εισάγετε στο Λογαριασμό μέλους πληροφορίες λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης σας, τότε συναινείτε ότι το lunasplendida.com  θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές τελών προς το εσάς, σε περίπτωση ασκήσεως από εσάς του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των Όρων Χρήσης και του Νόμου.

Χρήση για διαφημιστικούς σκοπούς: Συμφωνείτε ότι το lunasplendida.com θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για ενέργειες μάρκετινγκ, όπως π.χ. την αποστολή email με γενικές πληροφορίες ή διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Εφόσον το επιθυμείτε, το lunasplendida.com  θα παραιτηθεί από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα ακολουθήσετε τις διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα των εγγεγραμμένων μελών που λαμβάνουν τα ενημερωτικά μας δελτία που σας παρέχουμε . Το μέλος μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποστείλει ένα σχετικό email στο support@lunasplendida.gr ή να ρυθμίσει ανάλογα στον λογαριασμό μέλους του τη λειτουργία αποστολής ενημερωτικού δελτίου ή να κάνει διαγραφή ακολουθώντας τις διαδικασίες που ορίζονται σε κάθε ενημερωτικού τύπου email που λαμβάνει από εμάς.

5. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας μας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του lunasplendida.com  συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ειδικότερα:

Εισαγωγή Λογαριασμού: Εάν εισάγετε στο Λογαριασμό μέλους πληροφορίες λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης σας, τότε συναινείτε ότι το lunasplendida.com  θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές τελών προς το εσάς, σε περίπτωση ασκήσεως από εσάς του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των Όρων Χρήσης και του Νόμου.

Χρήση για διαφημιστικούς σκοπούς: Συμφωνείτε ότι το lunasplendida.com θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για ενέργειες μάρκετινγκ, όπως π.χ. την αποστολή email με γενικές πληροφορίες ή διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Εφόσον το επιθυμείτε, το lunasplendida.com  θα παραιτηθεί από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα ακολουθήσετε τις διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα των εγγεγραμμένων μελών που λαμβάνουν τα ενημερωτικά μας δελτία που σας παρέχουμε . Το μέλος μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποστείλει ένα σχετικό email στο support@lunasplendida.gr ή να ρυθμίσει ανάλογα στον λογαριασμό μέλους του τη λειτουργία αποστολής ενημερωτικού δελτίου ή να κάνει διαγραφή ακολουθώντας τις διαδικασίες που ορίζονται σε κάθε ενημερωτικού τύπου email που λαμβάνει από εμάς.

Επεξεργασία αναφορικά με απατηλές πράξεις: Συμφωνείτε ότι σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, το lunasplendida.com θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει εκείνα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη, όπως και τη διακοπή προσφορών που δημιουργήθηκαν με δόλιο σκοπό καθώς και τα στοιχεία κάθε άλλης παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης του lunasplendida.com.

Διαβίβαση σε περίπτωση νόμιμης διάταξης/ Διαβίβαση σε υπηρεσίες ελλείψει νόμιμης διάταξης: Καθώς η διαβίβαση δεδομένων δεν επιτρέπεται βάσει νόμου, συναινείτε στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων

6. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η μεταφορά των δεδομένων σας γίνεται με κρυπτογράφηση SSL 2048-bit. Την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων εγγυάται η εταιρεία COMODO CA .Ltd με εγγύηση έως 10.000€ σε περίπτωση υποκλοπής των στοιχείων σας και δημιουργίας υλικών ζημιών.
Το lunasplendida.com δεν αποθηκεύει και δεν ελέγχει τα δεδομένα πιστωτικών καρτών. Αφού επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας (ALPHA BANK) όπου θα ολοκληρώνετε τη πληρωμή με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας.

7. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Έχετε, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης (συμπεριλαμβανομένης διόρθωσης) σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Για το σκοπό αυτό τυχόν αίτημά του θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς το lunasplendida.com στο email: support@lunasplendida.gr.